16 september 2012

Stockholm

Åhh, vårt kära gamla Stockholm... Så otroligt härligt att komma dit lite då och då. Underbara vänner, glada barn och fint väder (ja, okej i fredags spöregnade det och blåste storm HELA dagen)!

I torsdags åkte jag och tjejerna upp för att möta Emil som varit där sedan i tisdags. Vi har bott hos Anna, Pedro, Alice o Simon och fått massor av härlig tid med dem. Vi har även hunnit med massor av annat i helgen... Lunchat med Johan D på Urban Deli, Spårvägsmuseet, middag med Liljevalls och Nygrens, shopping i Sickla, hejat på Erika, badat i badhus och dessutom fikat med Issa, Malou, Katta och Philip. Helt grym helg, tack alla inblandade!


Två glada tjejer på tågresa med mamma!


Åkte lilla tåget på Spårvägsmuseet!Grymt bra jobbat Erika, imponerande!Vi hittade ingen "kulle" att äta tårtan på men tårta på trappan till Operan får väl duga, eller vad tycker du Helena?Mycket kärt återseende mellan Issa och Stella, hoppas vi ses snart igen!

Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Helena sa...

Jag tycker det ser alldeles utmärkt ut, och gott dessutom. Mer praktiskt att sitta i en trappa än på en kulle, vi kanske får hitta något nytt place?;-)